Ο Global President της Vizeum στο Media RoI Forum’18

October 18, 2018
Ο Thomas Le Thierry d’Ennequin θα μιλήσει για ένα νέο πλαίσιο στρατηγικής με έμφαση στην ταχεία ανάπτυξη και το new business

Η εικοσιπενταετής σταδιοδρομία του Thomas Le Thierry d’Ennequin είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή και αποδεικνύει πιθανότατα ένα κομβικό χαρακτηριστικό: ελάχιστοι στον κλάδο των Agencies καταλαβαίνουν τα μυστικά και τη δυναμική της διαρκούς ανάπτυξης, όσο ο Thomas Le Thierry d’Ennequin, Global President της Vizeum, agency του Dentsu Aegis Network. Είναι μέλος του Brand Board του Dentsu Aegis Network, με ένα ευρύτατο πορτφόλιο αρμοδιοτήτων που περιλαμβάνει τον ορισμό της στρατηγικής του δικτύου, τις σχέσεις με τους πελάτες σε κορυφαίο επίπεδο, τη διαχείριση του παγκόσμιου P/L, καθώς και της εταιρικής φήμης του Vizeum Network.

Εκ των ιδρυτών της Vizeum και ανώτατο στέλεχος του Dentsu Aegis Network την τελευταία εικοσαετία, υπό τη ηγεσία του η Vizeum αναγνωρίστηκε από τη RECMA ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο στο κόσμο.  Στο Media RoI Forum’18 (www.audio360.gr) θα μιλήσει για ένα νέο πλαίσιο στρατηγικής με έμφαση στην ταχεία ανάπτυξη και το new business. Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.